Știri

Cronica lui Matt Hatter vine la Megamax cu jocuri online şi filme captivante

06.11.2013 - Eşti gata de o aventură fantastică? Eşti gata să te cufunzi într-o dimensiune nemaivăzută, în care binele luptă pentru salvarea lumii împotriva unor personaje rele pe care le-ai cunoscut până acum doar din filme, mituri şi legende?

Cu renumitul serial de desene animate, Cronica lui Matt Hatter, poţi trăi toate aceste experienţe. Matt nu este doar un băieţel obişnuit, el deţine puteri speciale cu ajutorul cărora trebuie să ducă lupte mari. Fiecare episod este un minifilm de aventuri plin de surprize, cu personaje neclintite şi poveşti pline de turnuri surprinzătoare pe un fundal grafic incredibil şi fascinant.

 

Poţi urmări Cronica lui Matt Hatter începând cu 9 noiembrie, în fiecare seară de la ora 20 pe Megamax. În acelaşi timp, vor fi disponibile jocuri onlineşi tu poţi trăi personal aventurile. În timpul rămas până la marele start, poţi urmări înregistrări video muzicale realizate cu cele mai fascinante scene din serial, toate pe pagina de web a Megamax. Legaţi centurile, în curând începe aventura!

Cascadoriile dulci ale lui Marlon

În Peşteră

Aripi de liliac